Check availability

In de zomervakantie een tent huren?

Wilt u graag in de zomervakantie een tent huren in Brabant? En bent u op zoek naar een luxe safaritent voor jong en oud? Eurocamping Vessem heeft diverse safaritenten in haar verhuuraanbod. Kies uw favoriet en ga een heerlijke zomervakantie tegemoet in één van onze comfortabel en sfeervol ingerichte tenten. Een unieke beleving voor het hele gezin.

Camping in Noord-Brabant met luxe safaritenten

Voor het beleven van een heerlijke luxe vakantie, waarbij u het ultieme kampeer- en vakantiegevoel kunt combineren, bent u bij onze familiecamping in Noord-Brabant aan het juiste adres. De luxe safaritenten op onze camping zijn van alle gemakken voorzien en laten u het heerlijke kampeer- en vakantiegevoel ongetwijfeld ervaren. Kiest u voor een luxe safaritent midden in de natuur? Of kiest u voor een safaritent met privé sanitair? Eurocamping Vessem, een unieke vakantiebestemming waar alles mogelijk is!

Zomervakantie tent huren

Ontdek onze familiecamping

Breed aanbod aan safaritenten

Uw zomervakantie doorbrengen in één van onze safaritenten is een zeer verstandige keuze. Lekker weg van alle drukte, heerlijk tot rust komen en genieten van de meest uitstekende voorzieningen. De safaritenten op Eurocamping Vessem zijn absoluut tot compleet te verklaren! Ons aanbod aan safaritenten bestaat uit: 

Voordelen van een verblijf in een safaritent in de zomer

Maar wat is nu precies het grootste voordeel van een verblijf in een safaritent in de zomer? Een veelgestelde vraag die wij maar al te graag beantwoorden! Want met een verblijf in een safaritent in de zomer komt het juist aan op puur genieten.

Een van de grootste voordelen: u slaapt onder een canvasdoek. Hierdoor behoudt u het heerlijke gevoel van buiten, maar overnacht u wel op comfortabele matrassen. Daarnaast kunt u ’s avonds veel langer van het buitenleven en de zachte zomeravonden genieten en staat een vakantie in de zomer garant voor boordevol plezier! In de zomervakantie een tent huren? U doet er ongetwijfeld verstandig aan!

Of... kamperen in het zonnetje?

Bij Eurocamping Vessem, de leukste camping van Brabant om in de zomer naar toe te trekken, kunt u natuurlijk ook diverse kampeerplaatsen reserveren. De kampeerplaatsen zijn door de centrale ligging voor elke type kampeerder geschikt. Denk hierbij aan een fijne ligging dichtbij alle faciliteiten, bij de visvijver, dichtbij de Brabantse natuur... Iedere kampeerder vindt op Eurocamping Vessem een kampeerplaats naar wens.

Bekijk kamperplaatsen

Zomervakantie in Brabant

We spraken net al over alle voordelen van een verblijf in een safaritent in de zomer. Maar wat dacht u van het algehele; een zomervakantie in Brabant. Elk seizoen is hier van alles te ondernemen en te doen. Bezoek één van de talloze zomermarktjes, maak een prachtige wandeling langs de Maas terwijl de zon ondergaat of neem plaats op één van de gezellige terrasjes die Eindhoven, Tilburg en Helmond rijk zijn. Uw zomervakantie doorbrengen in Brabant is pas echt een unieke beleving op zich!

Top 10 bezienswaardigheden in Brabant

In Brabant zijn er heel veel bijzondere en mooie bezienswaardigheden, pretparken of musea die een bezoekje zeker waard zijn.

  • De Efteling
  • Loonse en Drunense Duinen
  • Oorlogsmuseum in Overloon
  • Einhoven
  • Safaripark Beekse Bergen
  • Oisterwijkse Vennen
  • 's-Hertogenbosch
  • Sint-Janskathedraal
  • Textiel Museum
  • Klimbos Brabantse Wal

Brabant: de ideale vakantiebestemming voor uw zomervakantie

Brabant is één van de leukste provincies van Nederland. Er is mooie natuur, er zijn vele gezellig dorpjes, meerdere grote steden met een rijke historie, veel meren... Kortom, in de zomer is er in Brabant genoeg te doen en te beleven. Komt u ook?

Ingerichte tent huren in het hoogseizoen

Wilt u dus genieten van veel luxe en het nodige comfort hebben tijdens uw vakantie? En heeft u specifieke wensen, zoals een vakantie in het hoogseizoen? Dan is een ingerichte tent huren in de zomervakantie helemaal iets voor u! Onze safaritenten beschikken over alle ingrediënten voor een comfortabel en aangenaam verblijf. Kom naar onze familiecamping in Brabant en geniet van een heerlijke zomervakantie met kinderen. Dat wordt genieten! 

Direct een tent huren in de zomervakantie