Check availability

Natuurcamping Brabant

Eurocamping Vessem is een prachtige natuurcamping in Brabant. Verscholen tussen de Noord-Brabantse Kempen bent u omringd door een natuurrijke omgeving. Samen met onze uitstekende voorzieningen, ruime kampeerplaatsen en luxe accommodaties, is een vakantie bij Eurocamping Vessem een fantastische vakantiebeleving voor jong en oud! Komt u ook naar onze Brabant camping?

Kamperen op onze natuurcamping in Brabant

Heerlijk overnachten in uw eigen tentje, dat is pas het échte kamperen! Geniet midden in het groen, tussen de indrukwekkende bomen. Op één van de grootste campings in Zuid-Nederland bent u van harte welkom om een mooi plekje uit te zoeken. Kies voor een impulsief weekendje weg of een langdurige vakantie. Alles is mogelijk bij onze natuurcamping in Brabant. Wij bieden u zelfs de mogelijkheid om een voorkeursplekje uit te kiezen dicht bij het sanitair gebouw of de visvijver.

Een natuurkampeerterrein in Brabant met vele verschillende kampeerplaatsen

Bent u van het back to basic kamperen op een ruim opgezette kampeerplaats? Wij zijn één van de meest veelzijdige campings van Noord-Brabant die voor iedere vakantieganger een geschikte verblijfsmogelijkheid biedt.

De kampeerplaatsen op onze camping bij Bladel zijn verdeeld over meerdere, kleine veldjes. Op Eurocamping Vessem ervaart u pas echt hoe een kampeervakantie er daadwerkelijk uitziet. Bekijk hier onze kampeerplaatsen. 

Ook voor de camperaars bieden wij de mogelijkheid om te komen genieten van de prachtige natuur en uiteraard van zijn of haar vakantie. Bekijk de beschikbaarheid van de camperplaatsen. Wellicht is er nog een plekje voor u vrij. 

Natuurcamping Brabant

Safaritent huren in Brabant

Behoefte aan iets meer luxe? Overnacht dan in één van onze luxe safaritenten! Een volledig ingericht safaritent met eigen terras voor een zorgeloze vakantie. Deze ingerichte safaritenten zijn gemaakt van een onverwoestbaar canvasdoek met stalen frame, houten vloer met veranda en isolerend dubbel dak met luifel. Komt u ook glamperen in één van onze luxe safaritenten? Wij zien u graag verschijnen!

In de zomer een tent huren?

Bent u voor de zomervakantie nog op zoek naar een safaritent? Vakantie vieren op Eurocamping Vessem is elk seizoen een groot feest. Kom lekker in de zomer naar onze camping in Vessem en beleef een heerlijke vakantie met het hele gezin. 

Een echte natuurcamping voor kinderen

Eurocamping Vessem staat niet alleen bekend als natuurcamping, maar vooral ook als kindvriendelijke camping. Wij doen er alles aan om niet alleen u, maar vooral ook om uw kinderen het zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Met vele kindvriendelijke faciliteiten, zoals een kantine voor spelletjes en gezelligheid, een midgetgolfbaan, zwembad met kinderbaan en sportvoorzieningen. Genoeg te beleven voor vakantiegangers van elke leeftijd.

Camping in de natuur 

Gelegen in een bosrijke omgeving, biedt Eurocamping Vessem alles voor een heerlijke vakantie tussen het groen. Met eikenbossen, veengebieden en uitgestrekte zanderige gronden is het een lust voor het oog! Het uitgebreide wandel- en fietsnetwerk navigeert u door de mooiste natuurgebieden, bossen en heiden. Ontdek de Brabantse Kempen, natuurgebied Reuselse Moeren of het Beekdal van de Beerze. Opties genoeg opties om op verkenning te gaan met onze natuurcamping in Brabant als uitvalsbasis!

Ontdek de omgeving

Nog meer te beleven in Brabant

Ook zijn er uitjes mogelijk in de nabije omgeving, voor zowel de ouders als kinderen! Wat dacht u van een schattenzoektocht op basis van GPS coördinaten, keuze uit een groot aanbod speelcentra, diverse zwembaden om heerlijk af te koelen, of bezoek één van de vele musea om u cultureel te laten inspireren. Wat uw wensen ook zijn, er is altijd wat te beleven!

Camping in Brabant boeken

Op Eurocamping Vessem, de leukste camping van Brabant, geniet u met het hele gezin van een onvergetelijke vakantie.

Boek een vakantie op onze natuurcamping